duminică, 28 februarie 2010

voturi pentru cel mai tare targ

S-a dat startul la vot pentru Metropofest Going Out Edition 2009
Etapa de propuneri a Metropofest Going Out Edition 2009 s-a incheiat. S-au facut propuneri pentru Cele mai bune restaurante, Cele mai tari cluburi si baruri, Cele mai faine ceainarii si cafenele si Cele mai tari evenimente din 2009.
Acum publicul trebuie sa le voteze doar pe cele mai bune si pe cele mai tari, cele care fac din Bucuresti un super oras si care te motiveaza sa iesi din casa.
Green Fair a fost propus in cadrul categoriei Cel mai misto targ din 2009.
Daca v-a placut atmosfera din cadrul targului si v-ati simtit bine alaturi de noi, puteti vota pe: http://metropotam.ro/metropofest/Editia-2009/vote_html.

joi, 25 februarie 2010

Targ de Ziua Femeii

De ziua femeii am o surpriza pentru voi. Am creat cutii de bijuterii si suporturi pentru betisoare parfumate, diademe cu flori si fluturi, coliere cu chei si piele si multe alte lucruri deosebite.
Vi le arat pe toate doar la targul I Love Handmade de la Palatul Sutzu, langa Universitate, pe data de 6-7 martie.

Intrarea este libera!!!

Surpriza acestei editii vor fi 5 vouchere la laser paintball - Laser Megazone, sub forma unui joc de 30 de minute, pentru o gasca de 6 persoane.

marți, 23 februarie 2010

GreenFair in Martie

Vine Primavara si odata cu ea si prima editie GreenFair din acest an, in binecunoscuta locatie de pe Calea Victoriei.
Va asteptam cu creatii noi si proaspete!!!

joi, 18 februarie 2010

Reduceri deprimavara de la Sisy

Vine 1 Martie, asa ca m-am gandit sa va vin in ajutor cu reduceri de 10%, 15% si 20%. Daca aveti de facut un cadou pentru cineva drag, aruncati un ochi aici: http://www.sisybijou.ro/oferte/pagina/1.html

miercuri, 17 februarie 2010

StiuUnLoc

Am descoperit de curand un site perfect petru mine, dar si pentru voi. Are recomandari de vacante deosebite si ieftine, testate inainte , locuri cu mancare buna, berarii cu berea facuta in casa, vinuri de colectie si alte locuri dragutze de unde poti cumpara te-miri-ce.

Dupa o prima vizualizare m-am decis sa merg in weekend la beraria Berestroika iar din primavara sa imi fac curaj sa iau lectii de Tango argeninian.

Vrei sa stii mai multe?

Intra pe http://stiuunloc.ro/

duminică, 14 februarie 2010

La Cazino...cu marea inghetata

Eu...numar zilele pana la urmatoarea intalnire cu marea. Abia astept sa-mi afund piciarele in nisipul caldutz, sa mijesc ochii de soarele care ma inunda, sa lenevesc sub o umbrela pe plaja si sa mananc o inghetata.
Anul asta marea m-a surprins cu un peisaj deosebit si totusi la fel de incantator, dovedindu-mi ca ma poate vraji la fel si atunci and este inghetata.



























marți, 2 februarie 2010

Lesbos

M-am hotarat sa imi imintesc de vara si de soare, asa ca am luat la frunzarit albumele de vacanta. Am inceput cu Insula Lesbos pentru ca mi-a oferit atat de multe peisaje superbe si 3 luni de soare si mancare buna. Iar cand e mai frig afara, imi iau cafeaua si o revista si imi imaginez ca stau la soare, pe un sezlong, cu picioarele in nisip.